w

Vi søker etter Driftsansvarlig

Vil du ha ansvar for drift av bompengeanlegg i Nord?

Stilling ledig
27.09.201911:37 Human Resources

Selskapet skal forsterke og bygge opp kapasitet på drift av bompengeanlegg og søker erfaren og selvstendig driftsansvarlig. Du får ansvaret for å følge opp den daglige driften av våre anlegg sammen med leverandører og samarbeidspartnere, og bidra til løpende kvalitetsoppfølging av bomstasjonene i driftsperioden.  

Drift av bompengeanlegg er en sentral del av selskapets virksomhet og fremover forventes det en rivende utvikling innenfor arbeidet med å optimalisere for effektive driftsløsninger og innkrevingsteknologier.   

Følgende arbeidsoppgaver vil være sentrale:

 • Kontraktsoppfølging mot ulike driftsleverandører
 • Driftsrapportering internt og eksternt
 • Bidra til å utvikle driftsvennlige løsninger gjennom prosedyrer, funksjonskrav med mer samt faglig bidragsyter inn i arbeidet med å etablere drifts - og vedlikeholdsrutiner og systemer.
 • Bidra opp mot anskaffelse av veikantutstyr
 • Bidra inn i samarbeidsløsninger med andre regionale bompengeselskaper og Statens Vegvesen, samt delta i ulike arbeidsgrupper og fora internt og eksternt
 • Bidra inn i arbeidet med inntekts, og trafikkanalyser
 • Bidra opp mot reformarbeid og gjennomføring, herunder testing og implementering av nye systemløsninger
 • Bidra opp mot strategier for gjennomføring 

Ønskede kvalifikasjoner:

 • Høyere utdannelse (teknisk/økonomisk)  
 • Gode IT-kunnskaper, kjennskap til Office produktene og Business Intelligence verktøyer er en fordel
 • Må ha skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Egenskaper:

Bompengeselskap Nord AS ser etter en motivert og selvstendige person som drives av å levere gode resultater med krav til nøyaktighet og etterrettelighet. Selskapet er i en bransje med styrte rammebetingelser hvor det er viktig med god kommunikasjon, gode samarbeidsegenskaper og evne til å holde retning og tempo oppe over tid. Du er strukturert og analytisk, liker å jobbe operativt med prosjekt, teknologi, kvalitet og forbedringsprosesser og har god forretningsforståelse.  Erfaring fra samferdsels- og infrastrukturprosjekter og/eller innkrevingsløsninger og teknologi er en fordel.

Vi tilbyr: 

Vil tilbyr utfordrende oppgaver i et selskap som har stor samfunnsmessig betydning. Selskapet tilbyr konkurransedyktige betingelser. Vi holder til i representative lokaler i Narvik sentrum.

Høres dette interessant ut? 

For ytterligere opplysninger ta kontakt med administrerende direktør Erling Bortne (957 43 179) eller Teknologi og prosjektsjef Gunn Sissel Dobakk (906 09223). 

Er dette noe for deg? Send kortfattet søknad med CV til post@bomveinord.no. Søknadsfrist 20. oktober. Vi gjør oppmerksom på at søknader behandles fortløpende, uavhengig av søknadsfrist. Vi oppfordrer derfor aktuelle kandidater til å søke snarest.

Arbeidssted er i Narvik, men noe reise må påregnes.

Image by thinking-space.com
(Illustrasjonsfoto)